De Nacht Van Nijverdal

Omdat Radarkompas is gevestigd in Nijverdal willen wij u graag een beetje mee laten proeven hoe de echte Nijverdallers een feest organiseren!

 

Volgens Nijverdalse traditie bestaat er ieder jaar de vrijdag na Hemelvaart de Nacht van Nijverdal georganiseerd worden. De Nacht van Nijverdal staat bekend om zijn grote (nacht-)markt die verspreid over een groot deel van het centrum elk jaar weer voor veel gezelligheid zorgt. De markt start om 14:00 uur en duurt tot 22:00 uur. De kermis zal zoals elk jaar op het Marktplein te vinden zijn. Tijdens de nachtmarkt zal de Grotestraat afgesloten zijn voor verkeer.

’s Middags is er al van alles te beleven. Het centrum van Nijverdal zal vol staan met de meest uiteenlopende kraampjes. Van beddengoed tot sieraden en van auto’s tot droge worst : er zal voor elk wat wils te vinden zijn. Maar ook bij de Nijverdalse winkels kunt u terecht. Zij zullen namelijk de hele dag en avond hun geopend zijn. ‘s Avonds barst het feest pas echt los!! Op meerdere  plekken in het centrum zal live muziek te horen zijn van diverse live bands en dj’s. Veel kroegen/cafés hebben gerenommeerde artiesten uitgenodigd die samen met de Nijverdallers een écht feest bouwen.

 

Wil je graag zelf iets verkopen d.m.v. een kraam, en natuurlijk ook de gezelligheid in Nijverdal proeven?

Dit kan voor nog voor minder dan €100. Via deze link kun je jezelf aanmelden!