Over ons

Radarkompas.nl is opgericht in het jaar 2014.

 

De website heeft het doel, om opvallende en bijzondere informatie te bieden op het gebied zoals bijvoorbeeld discussies in Nederland, leuke maar ook minder leuke foto’s en/of teksten wat wij onder andere tegenkomen op de sociale media.

 

Wij houden ons niet bezig met scheepvaart maar graag delen wij met u een samengestelde lijst met bekendere websites. Klik hier voor het overzicht.

 

Wat wij juist wel willen delen met u omdat wij gevestigd zijn in Nijverdal:

 

Een jaarlijks evenement met veel gezelligheid,muziek en vele kraampjes. Bent u al nieuwsgierig? Klikt u dan hier voor meer informatie hierover.

 

 

 

 

Beheer

 

Voor het dagelijkse beheer staan wij voor u klaar. 

 

 

Voorwaarden

 

Wij zullen er alles aan doen om de sfeer en informatie netjes en betrouwbaar te houden, maar moeten erkennen dat we niet alle verschillende berichten van derden op feitelijke onjuistheden controleren. We kunnen dus niet garanderen dat informatie die op deze site staat, zelfs als deze al gezien is door ons, altijd juist, vriendelijk en feitelijk is.

 

 

Webshop

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@radarkompas.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na retour ontvangen van uw retour terugstorten.”

 

Er zijn geen verdere FAQ categorieën beschikbaar.